';

TERVETULOA
TIPICON DESIGN MAAILMAAN
LUE LISÄÄ TIPICOSTA ASTU KAUPPAAN

OLEMME YLPEITÄ VALMISTAJISTA, JOIDEN KANSSA SAAMME TOIMIA

Klikkaamalla logoa pääset tutustumaan valmistajan tuotteisiin

TERVETULOA TIPICON DESIGNMAAILMAAN!

Tipico on vuonna 2007 perustettu yritys, jonka tarkoituksena on tuoda suomalaisille erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita sisustukseen. Ja aivan kaikenlaisiin tiloihin. On sitten kyseessä koti, toimisto, laiva, hotelli, elokuvateatteri tai vaikkapa kauppakeskus, meiltä löytyy kalusteet ja valaistus sinne.

Filosofiamme kulmakiviä ovat täydellisten ja virheettömien tuotteiden lisäksi alan paras ja nopein asiakaspalvelu. Jo lähes 15 vuotta toimittuamme emme ole koskaan myöhästyneet mistään määräajasta tai toimituksesta ja kaikkiin kyselyihin vastataan yhden arkipäivän sisällä.

On korostettava, että verkkokaupassa esittelemme vain pienen pintaraapaisun valtavasta valikoimastamme, joka kasvaa koko ajan. Pelkästään tavarantoimittajia on satoja, joten voi vain kuvitella, kuinka paljon erilaisia tuotteita ja tuotevariaatioita meidän kauttamme on mahdollista hankkia. Kannattaa siis aina kysyä, jos et löydä jotain tuotetta verkkokaupasta, meillä on hyvin suuri todennäköisyys pystyä se hankkimaan.

Uusimmat lisäyksemme valikoimiin

Huomioithan, että verkkokauppamme valikoima on vielä hyvin rajallinen. Lisäämme sinne tuotteita viikoittain. Jos et löydä etsimääsi tuotetta otathan meihin yhteyttä.

Kuukauden kumppani:

 

 

Kuukauden kumppani…

WOOOD

#tipico