Woood Livia 3h-sohva, vihreä

1 385,00  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): 340462-G Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa

Kuvaus

WOOODin Livia-sohva on kaunis lisäys sisustukseen. Sohva on verhoiltu pehmeällä samettipolyesterikangalla, jonka väri on lämmin vihreä. Puiset jalat ovat mustat lakatut. Yhdistä Livia saman sarjan nojatuoliin.

Mitat
Livia-sohvan korkeus on 80 cm, leveys 236 cm ja syvyys 86 cm. Istuimen korkeus on 45 cm, istuimen leveys 212 cm ja istuimen syvyys 58 cm. Käsinojan korkeus on 67 cm ja leveys 12 cm.

HUOM! Toimitusaika noin 3kk

Brand

Woood

Nykyaikaisia, kestäviä huonekaluja koteihin ja julkitiloihin. Nämä sanat kuvaavat hienosti yhtä uusimmista tavarantoimittajistamme eli hollantilaista WOOODia. WOOODin kokoelmalle on ominaista hollantilainen käsityö yhdistettynä puhtaisiin ja luonnollisiin materiaaleihin sekä ainutlaatuiseen muotoiluun.

Suuri osa tuotteista valmistetaan Pohjois-Hollannissa, Zwaagdijkin kaupungissa, WOOODin omassa tehtaassa. Käytetty puu on FSC-sertifoitua ja ne käsitellään, pakataan sekä kuljetetaan vastuullisesti. Yksi suuri etu yrityksellä on myös valtava varasto, jossa he pitävät monia tuotteita lähtövalmiina heti eli parhaassa tapauksessa tilauksesi – jopa tietyt sohvat ja nojatuolitkin – on sinulla parissa viiikossa tilauksestasi.

WOOODilta löytyy myös ns. Exclusive-kokoelma. WOOOD-tuotemerkki on osa De Eekhoorn Ducth Furniture -konsenia, jolla on yli 40 vuoden kokemus huonekalujen suunnittelusta, valmistuksesta ja jakelusta.

Lisätiedot

Paino 50 kg
Mitat 250 × 100 × 100 cm

Saatat myös pitää...