Woood Brush 3h-sohva, harmaa

1 925,00 

Tuotetunnus (SKU): 375116-GSG Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mahtavan mukava Brush-sohva suorastaan kutsuu syliinsä. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävää, kudottua kangasta ja sen kulutuskestävyysluku (Martindale) on 100.000. Brush-sohvasta on saatavilla myös muita värejä.

Mitat: 76 x  234 x 93 cm

Väri: harmaa

HUOM! Toimitusaika noin 3kk

Valmistaja

Woood

Nykyaikaisia, kestäviä huonekaluja koteihin ja julkitiloihin. Nämä sanat kuvaavat hienosti yhtä uusimmista tavarantoimittajistamme eli hollantilaista WOOODia. WOOODin kokoelmalle on ominaista hollantilainen käsityö yhdistettynä puhtaisiin ja luonnollisiin materiaaleihin sekä ainutlaatuiseen muotoiluun.

Suuri osa tuotteista valmistetaan Pohjois-Hollannissa, Zwaagdijkin kaupungissa, WOOODin omassa tehtaassa. Käytetty puu on FSC-sertifoitua ja ne käsitellään, pakataan sekä kuljetetaan vastuullisesti. Yksi suuri etu yrityksellä on myös valtava varasto, jossa he pitävät monia tuotteita lähtövalmiina heti eli parhaassa tapauksessa tilauksesi – jopa tietyt sohvat ja nojatuolitkin – on sinulla parissa viiikossa tilauksestasi.

WOOODilta löytyy myös ns. Exclusive-kokoelma. WOOOD-tuotemerkki on osa De Eekhoorn Ducth Furniture -konsenia, jolla on yli 40 vuoden kokemus huonekalujen suunnittelusta, valmistuksesta ja jakelusta.

Lisätiedot

Paino 50 kg
Mitat 250 × 100 × 100 cm