Woood Fara -sarjapöytä, messinki/musta

417,00 

Tuotetunnus (SKU): 377115-A Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Tyylikäs sarjapöytä Wooodilta

Alumiininen pöytälevy, jossa musta ja antiikki messinkipinta

Mitat: K 51 x Ø 55 cm ja K 46 x Ø 49 cm Tyylikäs ja moderni, tämä on 2 Fara-sivupöydän sarjaa hollantilaisen WOOOD Exclusive -merkin kokoelmasta. Molemmissa sivupöydissä on alumiininen yläosa, toisessa antiikkinen messinkipinta ja raidallinen kuvio yläosassa ja toisessa musta pinta ja eräänlainen “kolhukuvio2 yläosassa. 

 

Toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

Valmistaja

Woood

Nykyaikaisia, kestäviä huonekaluja koteihin ja julkitiloihin. Nämä sanat kuvaavat hienosti yhtä uusimmista tavarantoimittajistamme eli hollantilaista WOOODia. WOOODin kokoelmalle on ominaista hollantilainen käsityö yhdistettynä puhtaisiin ja luonnollisiin materiaaleihin sekä ainutlaatuiseen muotoiluun.

Suuri osa tuotteista valmistetaan Pohjois-Hollannissa, Zwaagdijkin kaupungissa, WOOODin omassa tehtaassa. Käytetty puu on FSC-sertifoitua ja ne käsitellään, pakataan sekä kuljetetaan vastuullisesti. Yksi suuri etu yrityksellä on myös valtava varasto, jossa he pitävät monia tuotteita lähtövalmiina heti eli parhaassa tapauksessa tilauksesi – jopa tietyt sohvat ja nojatuolitkin – on sinulla parissa viiikossa tilauksestasi.

WOOODilta löytyy myös ns. Exclusive-kokoelma. WOOOD-tuotemerkki on osa De Eekhoorn Ducth Furniture -konsenia, jolla on yli 40 vuoden kokemus huonekalujen suunnittelusta, valmistuksesta ja jakelusta.