Radius Design Booksbaum 2 -kirjahylly, hopea

310,00 

Tuotetunnus (SKU): 735c Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Radius Designin valmistama Booksbaum -kirjahyllysarja on nerokas. Näyttää ja tuntuu, kuin kirjat leijuisivat ilmassa. Värivaihtoja on useita, lähes kaikissa versioissa ainakin musta, valkoinen ja hopeanharmaa.

Näillä tuotteilla on kymmenen vuoden takuu, joten voit olla varma, että tuotteen laatu on todella korkea. Laita verkkokaupan hakuruutuun Booksbaum, ja saat esille kaikki erilaiset versiot.

 

Tässä versiossa on

hyllytasoja: 8

mitat: 12 x 170.5 x 15.5 cm

väri: hopeanharmaa

 

Toimitusaika noin kaksi viikkoa.

Valmistaja

Radius Design

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että globaaleilla huonekalumarkkinoilla on kaikkea ja paljon enemmän kuin mitä tarvitsemme mukavaan elämään. Tarkemmin tarkasteltuna vaativat asiakkaat huomaavat nopeasti, että tuotteita voisi olla paljon vähemmän, mutta ne voisivat olla parempia. Tämä on filosofia, joka on omaksuttu Radius Designin sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen tuotteiden kehittämisessä. Olla toimivampi, omaperäisempi ja houkuttelevampi kuin mikä on jo saatavilla, se on Radius Designin tavoite. Parantaminen, valikoiman aukkojen löytäminen ja niiden täyttäminen: siitä kumpuaa Radius Designin toimitusjohtaja Michael Rösingin motivaatio. Kun hän aloitti tuotteiden kehittämisen yli 20 vuotta sitten, se johtui ennen kaikkea hänen omasta tyytymättömyydestään markkinoiden tarjonnasta tai hänen löytämänsä aukosta, joka inspiroi häntä uusiin ideoihin. Pohjimmiltaan tämä ei ole muuttunut tähän päivään asti. se on vain rikastunut suurella kokemuksella ja luotettavilla kumppanuuksilla suunnittelijoiden, insinöörien, jälleenmyyjien ja toimittajien kanssa. Niputettu osaaminen näkyy Radius Designin innovatiivisessa tehossa, tuotteiden laadussa, toimitusvarmuudessa ja palvelussa.