Skip to main content

Tipico – yritys ja yrittäjä

Tipico on vuonna 2007 perustettu yritys, jonka tarkoituksena on tuoda suomalaisille erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita sisustukseen. Ja aivan kaikenlaisiin tiloihin. On sitten kyseessä koti, toimisto, laiva, hotelli, elokuvateatteri tai vaikkapa kauppakeskus, meiltä löytyy kalusteet ja valaistus sinne.

Filosofiamme kulmakiviä ovat täydellisten ja virheettömien tuotteiden lisäksi alan paras ja nopein asiakaspalvelu. Jo lähes 15 vuotta toimittuamme emme ole koskaan myöhästyneet mistään määräajasta tai toimituksesta ja kaikkiin kyselyihin vastataan yhden arkipäivän sisällä.

On korostettava, että verkkokaupassa esittelemme vain pienen pintaraapaisun valtavasta valikoimastamme, joka kasvaa koko ajan. Pelkästään tavarantoimittajia on satoja, joten voi vain kuvitella, kuinka paljon erilaisia tuotteita ja tuotevariaatioita meidän kauttamme on mahdollista hankkia. Kannattaa siis aina kysyä, jos et löydä jotain tuotetta verkkokaupasta, meillä on hyvin suuri todennäköisyys pystyä se hankkimaan.

Yksi toiminnan kulmakivistä on mahdollisuus teettää tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Varsinkin valaistukseen liittyvissä projekteissa tästä toimintamme osasta olemme saaneet mieleenpainuvaa suitsutusta.

Suurin osa Tipicon arjesta kuluu yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien, arkkitehtien sekä myös suoraan yritysten kanssa. Yhteistyötä tehdään kiinteästi myös sisustusalan ammattilaisten järjestöjen kanssa kuten esim. SI, SIO, AJK. Myös kuluttajat ovat meille tervetulleita, vaikkei meillä varsinaista katutason myymälätoimintaa tällä hetkellä olekaan. Jokaiselle kuitenkin kahvit keitetään ja tuotteita esitellään Sipoon Söderkullassa sijaitsevassa toimipisteessämme. Varsinaisia aukioloaikoja meillä ei ole, joten kannattaa soittaa tai laittaa sähköpostia etukäteen ja sopia visiitistä.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, on sisustukseen liittyvä tarpeesi sitten mikä tahansa.

Tervetuloa tyylikkääseen Tipicon maailmaan!

Iloisin terveisin,

Sami Salli
designyrittäjä
0400 – 88 22 92
[email protected]

Paina "Enter" hakeaksesi tai "ESC" sulkeaksesi haun