Radius Design Booksbaum 2 -kirjahylly, valkoinen

310,00 

Tuotetunnus (SKU): 735b Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Radius Designin valmistama Booksbaum -kirjahyllysarja on nerokas. Näyttää ja tuntuu, kuin kirjat leijuisivat ilmassa. Värivaihtoja on useita, lähes kaikissa versioissa ainakin musta, valkoinen ja hopeanharmaa.

Näillä tuotteilla on kymmenen vuoden takuu, joten voit olla varma, että tuotteen laatu on todella korkea. Laita verkkokaupan hakuruutuun Booksbaum, ja saat esille kaikki erilaiset versiot.

 

Tässä versiossa on

hyllytasoja: 8

mitat: 12 x 170.5 x 15.5 cm

väri: valkoinen

 

Toimitusaika noin kaksi viikkoa.

Valmistaja

Radius Design

Radius Design on saksalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten koti- ja toimistotuotteiden suunnitteluun ja tuotantoon. Yritys tunnetaan innovatiivisista ja tyylikkäistä malleistaan, joissa on käytetty moderneja materiaaleja ja valmistustekniikoita. Radius Design tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten huonekaluja, valaisimia, asusteita ja paljon muuta. Yritys on vahvasti sitoutunut kestävään kehitykseen ja käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja ja prosesseja aina kun mahdollista. Halusitpa sitten lisätä ripauksen eleganssia kotiisi tai toimistoosi, Radius Design on loistava valinta jokaiselle, joka etsii korkealaatuisia, designia ymmärtäviä tuotteita.