Woood Moza -riippuvalaisin, musta 100×100 cm

986,00  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): 377148-Z Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa

Kuvaus

Punottu, moderni riippuvalaisin

E27 max. 220W
K 100 x L 100 X S 100 cm

Punottu riippuvalaisin Moza tulee hollantilaisen WOOOD Exclusive -malliston kokoelmasta ja on valmistettu bambusta.  Koonsa vuoksi Moza on katseenvangitsija huoneessa.

Toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

Valmistaja

Woood

Nykyaikaisia, kestäviä huonekaluja koteihin ja julkitiloihin. Nämä sanat kuvaavat hienosti yhtä uusimmista tavarantoimittajistamme eli hollantilaista WOOODia. WOOODin kokoelmalle on ominaista hollantilainen käsityö yhdistettynä puhtaisiin ja luonnollisiin materiaaleihin sekä ainutlaatuiseen muotoiluun.

Suuri osa tuotteista valmistetaan Pohjois-Hollannissa, Zwaagdijkin kaupungissa, WOOODin omassa tehtaassa. Käytetty puu on FSC-sertifoitua ja ne käsitellään, pakataan sekä kuljetetaan vastuullisesti. Yksi suuri etu yrityksellä on myös valtava varasto, jossa he pitävät monia tuotteita lähtövalmiina heti eli parhaassa tapauksessa tilauksesi – jopa tietyt sohvat ja nojatuolitkin – on sinulla parissa viiikossa tilauksestasi.

WOOODilta löytyy myös ns. Exclusive-kokoelma. WOOOD-tuotemerkki on osa De Eekhoorn Ducth Furniture -konsenia, jolla on yli 40 vuoden kokemus huonekalujen suunnittelusta, valmistuksesta ja jakelusta.

Lisätiedot

Paino 10 kg
Mitat 110 × 110 × 110 cm