Woood Rhonda -ruokapöytä ø 150 cm

1 183,00 

Tuotetunnus (SKU): 375420-BN Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

WOOOD-ruokapöytä Rhonda XL (halk. 150 cm) on kestävä ja trendikkään näköinen. Tässä pyöreässä pöydässä on neljä tukevaa 11,5 cm jalkaa ja 27 mm paksu kansi. Metallisten kulmalevyjen ansiosta pöytä on kestävä käytössä.

 

Materiaalit: tammi ja metalli.

 

Toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

Valmistaja

Woood

Nykyaikaisia, kestäviä huonekaluja koteihin ja julkitiloihin. Nämä sanat kuvaavat hienosti yhtä uusimmista tavarantoimittajistamme eli hollantilaista WOOODia. WOOODin kokoelmalle on ominaista hollantilainen käsityö yhdistettynä puhtaisiin ja luonnollisiin materiaaleihin sekä ainutlaatuiseen muotoiluun.

Suuri osa tuotteista valmistetaan Pohjois-Hollannissa, Zwaagdijkin kaupungissa, WOOODin omassa tehtaassa. Käytetty puu on FSC-sertifoitua ja ne käsitellään, pakataan sekä kuljetetaan vastuullisesti. Yksi suuri etu yrityksellä on myös valtava varasto, jossa he pitävät monia tuotteita lähtövalmiina heti eli parhaassa tapauksessa tilauksesi – jopa tietyt sohvat ja nojatuolitkin – on sinulla parissa viiikossa tilauksestasi.

WOOODilta löytyy myös ns. Exclusive-kokoelma. WOOOD-tuotemerkki on osa De Eekhoorn Ducth Furniture -konsenia, jolla on yli 40 vuoden kokemus huonekalujen suunnittelusta, valmistuksesta ja jakelusta.