Woood Trian -ruokapöytä 220 cm

1 228,00 

Tuotetunnus (SKU): 373830-Z Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ruokapöytä Trian (76x90x220 cm) on hollantilaisen WOOOD Exclusive -mallin omaa muotoilua. Se on valmistettu kokonaan hiotusta massiivipuusta (FSC) sormiliitoksella, joka on lakattu mustalla värillä. Pöydän pitkillä sivuilla on neljä avolokeroa, joiden korkeus on 6 cm, leveys 41 cm ja syvyys 26 cm. Korkeus yläosan alapinnasta maahan on 66 cm. Pöydänjalat on valmistettu mustasta jauhemaalatusta teräksestä ja niiden korkeus on 72 cm. Jalkojen välinen tila on 180 cm ja ulkonema jaloista pöydän päähän on 15 cm.

 

Huom! Toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

Valmistaja

Woood

Nykyaikaisia, kestäviä huonekaluja koteihin ja julkitiloihin. Nämä sanat kuvaavat hienosti yhtä uusimmista tavarantoimittajistamme eli hollantilaista WOOODia. WOOODin kokoelmalle on ominaista hollantilainen käsityö yhdistettynä puhtaisiin ja luonnollisiin materiaaleihin sekä ainutlaatuiseen muotoiluun.

Suuri osa tuotteista valmistetaan Pohjois-Hollannissa, Zwaagdijkin kaupungissa, WOOODin omassa tehtaassa. Käytetty puu on FSC-sertifoitua ja ne käsitellään, pakataan sekä kuljetetaan vastuullisesti. Yksi suuri etu yrityksellä on myös valtava varasto, jossa he pitävät monia tuotteita lähtövalmiina heti eli parhaassa tapauksessa tilauksesi – jopa tietyt sohvat ja nojatuolitkin – on sinulla parissa viiikossa tilauksestasi.

WOOODilta löytyy myös ns. Exclusive-kokoelma. WOOOD-tuotemerkki on osa De Eekhoorn Ducth Furniture -konsenia, jolla on yli 40 vuoden kokemus huonekalujen suunnittelusta, valmistuksesta ja jakelusta.